ontwerp zonder titel 3 18

Sylvie Meis zorgt voor ophef in doorschijnende outfit live op TV in Duitsland! (Video)

Algemeensep 10 2023, 9:05
Sylvie Meis maakte bij de finale van Love Island een opvallende verschijning in een gedurfde outfit. Haar onthullende kledingkeuze heeft in Duitsland voor de nodige ophef gezorgd. Duitse media kopten met "Een sensuele engel".

Ophef Love Island finale in Duitsland

Bij de Love Island-finale is het niet alleen aan de deelnemers om te schitteren, maar ook aan de presentatrice. Sylvie koos voor een lange, doorschijnende jurk in pastelkleuren met glinsterende details. Haar Instagram-volgers reageerden buitengewoon enthousiast.

Doorschijnende outfit "Alles is nep"

Ook door Duitse media wordt de doorschijnende outfit van Sylvie opgepakt: "Erotische engel”, koppen verschillende Duitse media. Toch is er ook kritiek op de outfit van Sylvie. Sommigen vinden de jurk iets te overdreven. "Je past echt in deze oppervlakkige wereld, alles is nep”, reageert een volger op Instagram.

Teksten ingefluisterd

Aan het begin van een uitzending van Love Island merkte Sylvie niet dat de reclame al voorbij was. Vervolgens zagen de kijkers haar nog repeteren. Bovendien was er een stem op de achtergrond te horen. Vanwege een technische fout kon de kijker alles horen wat er in Sylvie's oortje gezegd werd, en bleek haar tekst letterlijk ingefluisterd te worden.

Nieuwe vlam Sylvie Meis

Onlangs schreef de Duitse krant Bild als eerste dat Sylvie Meis een nieuwe vlam heeft. De Duitse krant zegt dat ze een nieuwe liefde hebben gevonden in een Nederlander: de 48-jarige Wim Beelen (geen familie van Giel). Net als haar vorige lover Niclas Castello, zou deze man niet zomaar iemand zijn. Gij schijnt een vermogen te hebben van zo’n 200 miljoen.

Bekijk hier de beelden

vignet sylviem 23
screenshot 9 11 2023 22 39 35
screenshot 10 11 2023 21 44 02
screenshot 10 11 2023 21 44 41
Bron: Instagram, DenD