screenshot 24 8 2023 10 14 13 ver001

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik maken elkaar af! "Bang om nog een oog te verliezen?!" (beeld)

Algemeenjun 15 2023, 8:16
Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik lagen elkaar al niet lekker, maar deden er beiden een schepje bovenop. De pro-vechters gaan dit keer niet nek aan nek in de ring, maar neus tegen neus in de comments.
Glory kampioen Rico Verhoeven zal op 4 november terug zijn in de befaamde ring. Hij is een lange tijd weg geweest en zal het opnemen tegen Tariq "Cookie" Osaro. Tariq daagde hem uit, maar een fan geeft aan Rico liever tegenover Jama Ben Saddik te willen zien.

Rico Verhoeven haalt uit

Het was vervolgens Rico Verhoeven zelf die op de wens van de fan reageerde, op een vrij heftige manier : "Hij (Jamal Ben Saddik. red), verdient een wildcard ? deze man is gepakt met doping voor de 2de keer......deze man zouden ze uit de sport moeten gooien." Maar Ben Saddik zag zijn kans schoon om hier direct op in te springen: "Rico Verhoeven bang om nog een oog te verliezen? maar je hebt gelijk nep kampioen, ik ben weg. Omdat ik niet aan de *** zuig van de bazen."

Jamal Ben Saddik drugsproblemen

Dat laat Verhoeven niet zomaar gaan natuurlijk. Hij reageert door zijn controversiële drugsproblemen aan te halen: "Ik weet niet waar je wel aan hebt gezogen... maar het is gekookt in een laboratorium en ze hebben er wat chemische dingen mee gedaan ? het gaf je echter een sixpack... jammer dat het je geen hart van een vechter en de mentaliteit om nooit op te geven gaf. Waarschijnlijk niet het all-inclusive pakket ?✌?"

Rico Verhoeven Epo-jongen

Jamal Ben Saddik krijgt het heet onder de voeten en kaatst de bal terug: "Rico Verhoeven fijn om te horen dat je mijn voortgang volgt op mijn socials. Zegt genoeg, nog steeds angst in je hart. Denk niet dat je daardoor een schone Epo-jongen bent, omdat je niet gepakt bent. Na november ben je er waarschijnlijk weer 2,5 jaar uit, zo kan iedereen nog jaren kampioen zijn."

Bekijk hier de beelden:

screenshot 24 8 2023 10 12 02
screenshot 24 8 2023 10 11 44
screenshot 24 8 2023 10 11 53