screenshot 9 6 2022 14 54 38

Nicol's manager heeft heftige nieuwe details: "Als dít uitlekt eindigt Massa is Kassa!"

Algemeenapr 01 2023, 15:37
Na de aangifte van Nicol Kremers tegen haar ex Peter Gillis zijn er nieuwe updates naar buiten gebracht. De manager van Nicol spreekt namelijk van nog meer details die het einde van Massa is Kassa zullen gaan betekenen.

Nicol manager

Peter moet op 29 augustus voor de rechter verschijnen om zich te verantwoorden voor de vermeende mishandeling van Nicol waarvan hij wordt beschuldigd. De manager van Nicol bevestigt aan RTL Boulevard dat er aangifte is gedaan: "Nicol zit erg met deze situatie in de knoop. Er is een hoop gebeurd, waarvan veel nog niet bekend is."
Wat bekend is, is dat Peter op 29 mei vorig jaar Nicol zou hebben mishandeld. Volgens details die naar buiten zijn gekomen zou hij haar hebben gebeten in haar rug en neus. Nicol zei eerst dat er niets ernstigs zou zijn gebeurd, maar heeft nu dus aangifte gedaan.

Heftige nieuwe details

Ook heeft ze foto's gepubliceerd met wat verwondingen. Nicol merkt dat z e het incident toch niet kan laten rusten : "Sinds het uit is blijft Peter negatief over haar praten in de media en in de laatste twee afleveringen van de serie [ Massa Is Kassa , red.] noemde hij Nicol een golddigger . Dat was voor haar de druppel om met de billen bloot te gaan. Het is tijd dat de waarheid boven tafel komt."

"Als dít uitlekt eindigt Massa is Kassa!"

Over de eerdere aangifte zegt de manager: "Nicol heeft de aangifte nooit ingetrokken, maar Peter heeft wel lopen dreigen waardoor zij de politie heeft verteld dat er weinig aan de hand was. En dat terwijl er zoveel aan de hand was. Ik ben haar manager en ik kan je vertellen dat ik alles heb gezien. Daar word je absoluut niet blij van. Als dit allemaal uitkomt dan weet ik zeker dat er definitief een einde komt aan Massa is Kassa. "
Peter Gillis heeft gereageerd bij RTL Boulevard "Ik weet niets van een aangifte want ik spreek Nicol niet. Wat ze allemaal doet moet ze zelf weten. Ik weet wel dat er op 29 augustus een zaak komt over de vermeende mishandeling."

Hieronder de beelden van Nicol en meer info:

https s3 newsifier 1024x733

Het hele verhaal en reactie Nicol:

Bron: RTL Boulevard Instagram Kijk