screenshot 1 6 2023 14 32 07

Nicol deelt schokkende beelden na Peter Gillis vermeende mishandeling

Algemeenmei 01 2023, 10:03
Nicol Kremers heeft bekendgemaakt dat ze alsnog aangifte doet tegen Peter Gillis vanwege mishandeling. Dit gebeurt een jaar later omdat ze door hem onder druk zou zijn gezet. Dit laat ze weten aan Shownieuws.

Mishandeling

Een jaar gelede stond de politie op de stoep bij familie Gillis. Nicol zou hebben gebeld omdat zij door Peter zou zijn mishandeld. Hij zou haar in de neus en in de rug hebben gebeten, aan haar haren hebben getrokken en in haar oor en borsten geknepen. Ze trok haar verklaring later in maar het OM gaat hem toch vervolgen. Het is bekendgemaakt dat Peter Gillis op 29 augustus voor de rechter staat.

Aangifte

Patty Brard laat weten dat er toch een aangifte op Gillis staat te wachten. Ze heeft contact gehad met Nicol. "Ze zegt dat ze deze week alsnog aangifte gaat doen van de mishandeling door Peter Gillis, omdat zij destijds onder druk van Peter die aangifte ingetrokken zou hebben”, laat ze weten.

Niet meer zwijgen

Nicol is klaar om te zwijgen en geeft aan alles te vertellen wat er daadwerkelijk is gebeurd. "Ze vindt dat ze op dit moment zo verschrikkelijk neergezet wordt door hem, ook in die nieuwe serie, dat ze denkt: ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden, ik ga het gewoon vertellen zoals het gebeurd is.”
Er zijn ook beelden zijn van een toegetakelde Nicol die werden gedeeld en het ziet er volgens Patty Brard naar uit dat er genoeg bewijs zou zijn om Peter te kunnen vervolgen. "Er zijn bij de politie foto’s die ze mij ook heeft toegestuurd van die mishandeling”, laat Patty Brard weten. Ook filmpjes die ze heeft ingeleverd. Geluidsopnames waarin zij hem twintig minuten vraagt om op te houden met… Deze beelden zien er niet uit alsof ze een gezellige carnavalspartij hebben gehad.”

Bekijk hier de beelden en video

https s3 newsifier 1024x733
Bron: Kijk.nl,