jaimie koen estelle

Om deze reden breken Jaimie en Estelle met Koen Pieter 'Kardashian' (Beeld)

Algemeenjan 01, 11:25
Voorheen waren de drie onafscheidelijk van elkaar. Jaimie Vaes, Estelle Cruijff en Koen 'Kardashian', waar je de één zag zag je de ander. Maar zoals we weten is er van die vriendschap helemaal niks meer over. Beide wilden al helemaal uit Koen z'n docu geknipt wilden worden, en van vriendelijke woorden naar elkaar is ook geen sprake meer van.

Jaimie Vaes: 'Ik heb afstand genomen'

Natuurlijk zijn we benieuwd wat er is voorgevallen, en Jaimie vertelde daar over op de rode loper. Eerder kwam Estelle ook al op de loper voorbij, maar echt een duidelijk antwoord kwam er niet echt. Jaimie daarentegen vertelt er wel een 1 en ander over. Zo vertelt ze dat ze 'afstand heeft genomen' van Koen. "Daar heb ik verschillende redenen voor. Ik denk dat het even beter is zo. Vanaf een afstandje zie ik dat hij het heel goed doet en dat vind ik alleen maar goed voor hem. Ik ben blij voor hem."
Verder gaat ze natuurlijk ook dieper in op de reden waarom de vriendschap dus zo bekoeld is. "Ik denk dat als je op een gegeven moment teleurgesteld wordt, of dat nou in een relatie of vriendschappelijke relatie is, je daar grenzen in moet aangeven. Dat heb ik geleerd. Voor mij was het door bepaalde acties die zijn ondernomen door Koen op vriendschapsgebied. Ik heb gezegd: dat accepteer ik niet, dan trek ik mijn handen er vanaf."

Niet de hele groep is uit elkaar gevallen

Je zou bijna denken dat de groep van drie ( Jaimie, Estelle en Koen ), helemaal uit elkaar gevallen is, maar niks blijkt minder waar. Met Estelle is Jaimie nog altijd dikke vriendinnen. "Het heeft niks te maken met Estelle, want die is nog steeds mijn lieve vriendin. Die heeft dat gelukkig niet gedaan, dus die staat nog dicht naast me."

Lil' Kleine

Ook zegt ze iedereen op dit moment echt alles te gunnen. Dus ook haar ex-vriend Lil' Kleine. "We zijn goed met elkaar." Op de vraag hoe het in haar liefdesleven gaat, antwoord ze: 'Helemaat k**, haha'.
naamloos 1 2 scaled 1 1024x576

Bekijk hier de video

Bron: Shownieuws , Instagram