screenshot 27 3 2023 13 31 32

Nicol Kremers intiem dansend met "nieuwe vriend" in club "Kon net haar jurk aanhouden" (beeld)

Algemeenmei 19 2023, 8:23
Nicol Kremers is een van de meest besproken Nederlandse vrouwen van het jaar. En het is pas net juli. Ze werd bekend door haar relatie met Peter Gillis. Hij is eigenaar van een aantal gigantische campings en heeft een eigen televisieserie op Talpa. Toen Peter en zij uit elkaar gingen, leek de aandacht voor haar alleen maar toe te nemen.

Nicol's pittige content

De Brabantse begon namelijk met het verdienen van haar eigen centen met pittige content. Ze startte een OnlyFans en een FriendsWhoFollow, waar veel expliciete content wordt gedeeld. Ook stond ze op de Kamasutra beurs en begon ze met het verkopen van foto's, posters en andere spannende dingen. Ze begon met regelmatig live gaan op TikTok en kreeg daar veel kritiek op.
Nicol wordt sindsdien alleen maar scherper in de gaten gehouden. Maar het zijn dan ook vaak opmerkelijke dingen die ze doet. Zo moet ze binnenkort zelf terecht staan voor verdenking van het in de prak rijden van een auto van een vriendin. Ook deed ze wel tien keer aangifte tegen haar ex Peter Gillis, die haar zwaar zou hebben mishandeld.

Nicol voor de rechter

Vanwege de vermeende mishandeling eist ze dat Talpa de afleveringen van het Peter's programma Massa is Kassa, waar zij in zit, van de buis haalt. Ze heeft het er maar druk mee.
Eergister in een live zei ze dat ze niet uit zou gaan. "Wie doet dat nou op maandag", zou ze lachend hebben gereageerd op de vraag van een volger. Het viel dus extra op toen zij en wat waarschijnlijk haar nieuwste vriend is tegen elkaar aan stonden te dansen in een club in Groningen. In een kort clipje dat rond gaat kun je zien hoe haar "nieuwe vriend" zijn handen niet van haar af kan houden. Hij kneed zo heftig in haar billen dat haar jurkje helemaal omhoog kruipt!
Bron: Instagram