athena gio

Yvonne spion: 'Gio ex Athena huilend en op blote voeten naar beveiliger buiten club'

Algemeenaug 26 2023, 9:49
Heftige berichten over een uit de hand gelopen feestje van Gio Latooy beste vriend Alex. Daar zou ook Athena aanwezig zijn geweest, waarmee Gio het een tijdje gezellig had, en zij zou iets heftigs hebben meegemaakt volgens spionnen van Yvonne.

Gio ex Athena op blote voeten

De roddel koningin laat namelijk zien dat iemand haar heeft benaderd met dit heftige verhaal. De spion zegt dat Athena buiten club Supperclub is gezien huilend en op blote voeten. Yvonne: "Wat is er gebeurd op het feestje van Gio z'n beste vriend Alex? Waarom ging Athena huilend naar een beveiliger toe?"

Athena huilend buiten club

De spion van Yvonne: "Afgelopen weekend stond Athena buiten te huilen op blote voeten bij de Supperclub of t feestje van Alex, geen idee of t met Jade te maken heeft" Yvonne: "Huilen op blote voeten? Was ze alleen" De spion: "Nee kwamen wel meerdere mensen aan maar ze stond buiten tegen een beveiliger te praten met hakken in dr hand enn dus op blote voeten te huilen"
Onlangs reageerde Gio op de geruchten over hem en Athena en dat zij met iemand anders zou zijn, met een sarcastische opmerking: “Ik ga nu een huilvlog opnemen! Morgen online.”

Bekijk hier de video van het feest en bericht Yvonne

lifeofyvonne 3200218263593299546 576x1024
Via IG, Yvonne