screenshot 15 1 2023 15 41 58

Nieuwe vriendin Gio is Athena? "Ik ben 18 hoor, meerderjarig"

Net binnennov 01 2022, 14:46
Sinds Gio Latooy en zijn ex Jade uit elkaar zijn, speculeert het internet over wie haar vervanger zal worden. De YouTuber wordt de laatste tijd steeds vaker gespot met ene Athena en het internet vraagt zich af of dit de nieuwe vriendin van Gio is.

Vriendin Gio

De break-up met Jade werd breed uitgemeten in de vlogs van Gio. Hij heeft het regelmatig gehad over de break-up en eerlijk toegegeven dat hij het er moeilijk mee had. De video waarin Gio en zijn voormalige vriendin Jade uit elkaar gingen, stond een week lang op nr.1 trending. Hoewel hij hier en daar kritiek kreeg op het publiekelijk zoveel delen over de breuk, vond Gio dat hij het zo authentiek mogelijk moest houden voor zijn volgers.

Athena

De laatste tijd gaat in het de vlogs echter wat minder over de break-up met Jade en is er vaker een andere dame te zien, ene Athena. De 18-jarige komt uit België en heeft Portugese roots. In een van de video's zei Athena: 'Ik ben wel meerderjarig', een duidelijke sarcastische grap naar het feit dat Jade minderjarig was toen Gio een relatie met haar had en alle ophef erover. Ook lijkt dit volgens velen een bevestiging dat Athena wel eens de nieuwe vriendin van Gio Latooy zou kunnen zijn.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder enkele beelden van Gio en Athena.
Bron, beeld: YouTube