defqon

Man spuit traangas in publiek tijdens Defqon! Wordt aangepakt!

Algemeenmei 30 2023, 8:40
Het is al het tweede incident die viraal gaat van het Defqon festival. Eerder werd er iemand gedrogeerd en dit keer leek het een man een goed idee om met traangas te spuiten. Bezoekers grijpen in.

Traangas

Wat een leuke dag voor de festivalgangers moest zijn, ging niet helemaal zoals gepland. Een bezoeker deelde de beelden op social media. "Dan ben je aan het genieten van de 2e Defqon en wordt er traangas gespoten in het publiek", schrijft de persoon erbij.
Andere bezoekers wisten niet waar het vandaan kwam en besloten om zoveel mogelijk water te drinken tegen de pijn in de keel. Een man werd betrapt met de traangas en er wordt keihard ingegrepen. Op de beelden is te zien, dat de andere feestgangers hem te lijf gaan en hem vasthouden. Ondertussen proberen anderen elkaar te helpen die last van de traangas hebben. Hij is uiteindelijk opgepakt.
screenshot 2023 06 30 at 105521

Gedrogeerd

Het lijkt een trend te worden om een feest voor een ander te verpesten. Op hetzelfde festival werd er een bezoeker gedrogeerd. Het slachtoffer had het zelf niet door en werd het later ontdekt toen een andere bezoeker de beelden aan het checken was.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl