screenshot 9 5 2023 16 54 34

'Hasbulla opgepakt na bruiloft op straat! Politie toont beelden'

Net binnenmrt 09 2023, 15:54
Viral MMA ster Hasbulla is naar verluidt gearresteerd in Dagestan, Rusland. Dit zou zijn gebeurd nadat hij en zijn vrienden de openbare orde op straat hadden verstoord.

Hasbulla gearresteerd

De inmiddels 20-jarige Hasbulla en een groep vrienden gingen de straat op tijdens het vieren van de bruiloft van een vriend. Maar dat werd te uitbundig gevierd. Ze zouden dus zijn opgepakt omdat ze andere weggebruikers hinderden

Politie beelden

Een video die zou zijn geplaatst door het ministerie van Binnenlandse Zaken van Dagestan toont een groep voertuigen waaronder een met Hasbulla. Ze zijn bezig met het verkeer blokkeren en donuts rijden op een hoofdweg.
Een van de auto's werd later gezien met een enorme kras langs de zijkant. De video toont dan de rij opgepakte mannen die zich verantwoorden, waaronder Hasbulla. Het officiële Twitter-account van Hasbulla plaatste vanavond: "#FreeBulla".

Hasbulla Vrijgelaten

Hasbulla en zijn team zijn weer vrijgelaten en moeten waarschijnlijk boetes betalen. De kleine internet ster zei: "Dat zal niet meer gebeuren, mensen, onze excuses. We moesten ons er een beetje voor verantwoorden. "Ik reed ook niet."

Bekijk de beelden van de arrestatie en excuses:

De excuses:

Kat

Hasbulla was onlangs onder vuur voor het naar verluidt slaan van zijn kat, en reageerde na de enorme ophef. Hij heeft excuses gemaakt en legt uit: “Die mensen die denken dat ik de kat sloeg, trok aan het oor, dit en dat, ik trok zachtjes aan het oor. En ik weet dat mensen wachten op het moment [dat] als ik iets verkeerds schrijf om me gewoon zo aan te vallen. Zoals: ‘Je doet dit, je doet dat.’
Via Daily Mail, The Sun, YT
"}])