quincy promes screen

Quincy Promes beschermd door Baas Russische bond! Baas haalt uit naar Nederlandse rechtsstaat!

Algemeenjan 12 , 11:49
Het blijft onduidelijk wat er allemaal gaat gebeuren rondom Quincy Promes. Word hij uitgeleverd aan Nederland, gaat hij terug naar Rusland of blijft hij voorlopig in Dubai? Waar veel meningen zijn, zullen er positieve en negatieve zijn. Iemand die het opneemt voor Quincy is de baas van de Russische voetbalbond RFU. Hij reageert en haalt uit naar Nederland.

Quincy Promes nog in Dubai

Quincy Promes zit op dit moment nog in Dubai, hij was betrokken bij een ongeval en was doorgereden, daardoor mocht hij het land niet meer verlaten. Nederland was in onderhandeling om te laten uitleveren door de Golfstaat, maar daar was geen medewerking voor. In de tussentijd was hij na zijn vrijlating in een club gespot met z'n nieuwe vriendin Dreamdoll. Hij is in afwachting van verdere uitspraak van de rechters aldaar.

Interview Dyukov

Ondertussen heeft de baas van de Russische voetbalbond RFU, Alexander Dyukov, een interview gegeven over Quincy Promes. Als eerste vind hij het een slechte zaak dat Promes het Russische voetbal negatief in het nieuws brengt. "Van voetballers verwachten wij dat ze een positief voorbeeld zijn voor fans en jonge voetballers", zei hij in een interview tegen Sport Express. "De club (Spartak Moskou, red.) moet in deze kwestie zelf bepalen of het acceptabel is dat Promes bij het team hoort of niet."

"Ik geloof niet zo in de rechtspraak van NL"

Over de veroordelingen van Promes vind Dyukov het volgende: "Dat juridische gedoe is nu van belang in deze zaak rond Promes. Over de veroordelingen in Nederland kan ik weinig zeggen. Ik geloof niet zo in de rechtspraak en de autoriteit van Nederland." Met andere woorden zegt dat wat hem betreft Quincy helemaal niet zo schuldig hoeft te zijn als dat de rechters in Nederland hebben gezegd.

Met strafblad niet meer spelen

Eerder had de baas van de Russische competitie gezegd dat wat hem betreft mensen met een strafblad niet in de competitie mogen spelen. Dyukov vindt dat ook, maar alleen als de veroordeling in Rusland was. "Dan mag iemand niet spelen. Wat de buitenlandse rechtbanken betreft: daar kijk ik dus met scepsis naar. Elke zaak moet afzonderlijk worden bekeken."
snapinstaapp 428701674 18421686136030972 4059069622604546319 n 1080 819x1024
quincy promes2 1024x1024
quincy promes1 1024x1024
Bron: Sport Express, Instagram Quincy Promes
"}])