59887990 bsr agency scaled

Quincy Promes laat van zich horen uit Dubai! Ajax fans gaan los onder post! (Beeld)

Algemeenmrt 03 , 11:09
Quincy Promes heeft zich opnieuw laten horen op social media. Na de post met het blauwe petje over alle negatieve berichten dat hij vast zit in Dubai heeft hij zondagmiddag iets nieuws gepost, dit keer op de Instagram-pagina van Ajax.

Quincy Promes in Dubai

De speler van Spartak Moskou plaatst een reactie op een bericht van Ajax over het afscheid van oud-speler en trainer Simon Tahamata. “Terima Kasih Simon Tahamata” zo staat er bij de post wat betekent "bedankt, Simon Tahamata".

Ajax post

Promes trainde tijdens zijn periode bij Ajax met Tahamata en wilde hem dan ook bedanken via social media. Quincy plaatst twee hartjes onder het bericht, dat gelijk honderden likes en tientallen reacties opleverde.

Fans reageren

Ajax fans gaan los onder de post met verschillende berichten. Ze vragen of hij terug komt naar de club en zelfs of hij terug in Nederland is. Ook wordt hem gevraagd naar zijn situatie in Dubai en of hij vast zit. De speler/rapper heeft zelf nog niet gereageerd op de vragen van fans.
Quincy reageerde eerder al op social media op alle berichten over hem vanuit Dubai, onder het bekende Amerikaanse roddelkanaal The Shade Room. Het kanaal heeft 29 miljoen volgers en deelt info over de voetballer. Dit komt doordat hij aan het daten is met de Amerikaanse rapster DreamDoll die in het echt Tabatha Robinson heet. Het kanaal schrijft: “Voetballer Quincy Promces wordt in Dubai op grond van een afzonderlijke aanklacht gearresteerd te midden van een gevangenisstraf van zes jaar wegens drugshandel.”
Quincy reageert onder het bericht met een blauw petje emoji. RealityFBI schrijft als volgt: “Quincy Promces heeft inmiddels gereageerd op zijn manier. De emoji met het blauwe petje kan worden gebruikt wanneer iemand Iiegt of beweringen overdrijft om iemand to imponeren.”

Bekijk hier de beelden

screenshot 4 3 2024 12 34 16
screenshot 4 3 2024 12 38 14
screenshot 4 3 2024 12 39 23
Via IG, Sportnieuws, Beeld: BSR AGENCY
"}])