screenshot 06 02 2023 15 32 36

Lil Kleine komt met statement en nieuwe track "Slechtste van ons naar boven gekomen"

Net binnenfeb 06 2023, 15:23
Lil Kleine is klaar voor een comeback met nieuwe muziek en optredens na een zeer bewogen periode de afgelopen tijd. Hij blikt in een emotioneel statement terug en kijkt vooruit naar wat komen gaat.

Lil Kleine statement en nieuwe track

Kleine is vooral opgelucht dat hij zoontje Lío weer mag zien en noemt hem het allermooiste wat hem is overkomen. Hij dropt zijn eerste track in een hele lange tijd samen met Boef, en daarop zal hij ook zijn verhaal doen.

Hieronder de hele tekst:

Muziek is mijn uitlaatklep. Dat is het al geweest sinds ik 8 jaar ben. Ik brak door op mijn 16e en heb ongelooflijk veel succes gekend en records verbroken. Dit bracht mij ontzettend veel moois maar had ook een donkere kant. Roem, geld, drank en drugs is een gevaarlijke cocktail. Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt. In die relatie is het slechtste van ons beide naar boven gekomen maar is ook het allermooiste wat er is ontstaan. Lío
De pijn en gemis die ik een jaar lang heb gevoeld omdat ik hem niet kon zien of spreken is echt een nachtmerrie geweest. Maar hij is ook de reden dat ik de strijd met mezelf aan ga en probeer een beter mens te zijn die betere keuzes zal maken. Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn.
Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen. Ik heb heel lang getwijfeld of ik de tekst op de single van Boef moest doen. Zeker nu ik eindelijk weer contact heb met mijn kind. Maar dit komt uit mijn hart en moest er een keer uit. Ik ben al heel lang stil, en heb nooit mijn mond opengetrokken, of met modder gegooid. Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken. Op dit nummer vertel ik mijn kant van het verhaal. Aan het einde van de dag zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen keuzes. Voor mij is dit nummer een manier geweest om een hoofdstuk af te sluiten en hoop ik dat de toekomst er voor iedereen positief uit ziet.

De post en preview:

329115338 899283708003482 418062238354280590 n 1024x1024
Via IG