'Dode' vrouw wordt opeens wakker in uitvaartcentrum: 'Ze ademde!' (Video)

Net binnenaug 25 2020, 10:40
Een doodverklaarde Amerikaanse vrouw heeft uitvaartmedewerkers de schok van hun leven bezorgd. Toen ze de 20-jarige vrouw uit een lijkzak wilden halen, opende ze ineens haar ogen.
De vrouw, Timesha Beauchamp, uit Detroit raakte afgelopen zondag ineens buiten bewustzijn. Haar familie maakten zich grote zorgen en belden direct de ambulance, waarna medici haar vervolgens probeerde te reanimeren. Toen er geen respons kwam, riepen ze de hulp in van een arts op de eerste hulp.

Doodverklaard door arts

De arts liet de familie vervolgens 'op basis van de verstrekte medische informatie' weten dat Timesha helaas was overleden. Aangezien er van verdachte omstandigheden geen sprake was, werd het lichaam zonder autopsie vrijgegeven aan de familie. Maar dat bleek niet zo'n goed idee...

Vrouw opent ogen

De 'dode' vrouw bleek namelijk nog springlevend te zijn! Toen uitvaartmedewerkers net op het punt stonden om bloed van haar af te nemen, opende ze ineens haar ogen.

Kritieke toestand

Timesha is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis en ligt daar nu in kritieke toestand. 'We zijn kapot van wat er is gebeurd ', laat Timesha's moeder weten via haar advocaat. 'We blijven voor haar bidden.'

Bekijk een video van het bizarre incident hieronder:

Bron: YouTube, RTL Nieuws, NU.nl

Lees ook: