axedmorenatiktokkkkk

Famous Morena Secret maakt ruzie met Harrie en meer BN'ers tijdens opnames nieuw TV programma

Algemeenjun 21 2023, 13:16
Realityster Morena doet mee aan aan het nieuwe programma 'Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter', de nieuwe realityshow van Prime Video, gepresenteerd door Robbert Rodenburg. De opnames zijn net voorbij en spionnen melden aan Juicechannel en Marwajuice dat Morena helemaal tekeer is gegaan tijdens de opnames. Ze zou ruzie hebben gehad met meerdere influencers. De grootste ruzie zou met realitysterren Faisel en Harry Sneijders zijn geweest.

Nieuwe realityshow

Vandaag is bekend gemaakt dat er een nieuw realityprogramma verschijnt op Prime Video. Naast Morena zijn er ook veel meer deelnemers. De deelnemers zijn onder andere: Terror Twins Sharon en Esmée Ipema, dekhengst Harrie Snijders, influencer King Faisel, TikTokker Ricongelooflijk. Voor de presentator Robbert Rodenburg is dit een uitstapje in zijn carrière omdat hij zich voornamelijk op YouTube focust.

Ruzie met Faisel en Harrie Sneijder

Marwajuice en Juicechannel melden dat Morena met meerdere deelnemers ruzie heeft gehad. Voor nu zullen het geruchten zijn, totdat het programma te zien is. De meest heftige ruzie zou volgens de juicekanalen met Faisel en Harrie Sneijder zijn geweest. Morena en Faisel hebben al een langere tijd bonje met elkaar, dus dat zou geen verrassing zijn.

Morena vaker in opspraak

Recent kwam Morena nog in het nieuws vanwege een gevecht met een persoon bij de Bram Ladage werkt. Ze had volgens Realityfbi ruzie vanwege de manier waarop haar naam werd omgeroepen. Dit was volgens haar 'respectloos gedrag'.
Met haar korte grappige video’s ging de Tiktokster al meerdere keren helemaal viraal. Uitspraken als “swipe up voor die b** clap”, maakte haar super populair op het platform. Ook gaat ze regelmatig live samen met haar vriend Matjo op TikTok om vragen van volgers te beantwoorden. In de lives hebben ze vaak ruzie met elkaar.

Bekijk hier de beelden