screenshot 27 07 2023 18 30 59

Pakket bezorger PostNL weigert Regenboog bus, Werkt nu bij concurrent (Video)

Algemeenmei 27 2023, 16:32
De bezorger die weigerde in een PostNL Regenboog bus pakketten te bezorgen heeft een nieuwe baan. Nadat hij viraal ging met zijn werkweigering verhaal in de video heeft hij blijkbaar ontslag genomen.
De jonge bezorger zei toen: “Een boodschap voor mijn baas, ik ga in deze bus niet rijden. Dus laat mij met rust, ik laat de bus hier en ik ga naar huis.. doei”. De Regenboog bus wordt ter ere van de Pride in Amsterdam gebruikt.
PostNL hierover: ’Wij juichen dit creatieve idee van ons Pride-netwerk toe. Onze medewerkers maken ons bedrijf tot een succes. Daarom zorgen we voor een aantrekkelijke en veilige werkomgeving waar je jezelf kunt zijn. Dat dragen we 365 dagen per jaar uit en de regenboogbussen in het kader van Coming Out Day dragen verder bij aan zichtbaarheid en acceptatie.”
De jongen wilde hier dus blijkbaar geen onderdeel van zijn. Hij werkt nu bij de concurrent DHL en laat zien in welke bus hij rijdt, de bekende geel-rode: “Lieve mensen, kijk de kleur van de bus hoe mooi hij is. Ik ga al jullie pakketjes op tijd afleveren dus maak je geen zorgen. Fijne dag nog”.

Bekijk hier de videos