screenshot 29 11 2023 14 20 50

Paniek in Eva Jinek woonplaats "Straatbende actief" (Beeld)

Algemeensep 29 2023, 13:23
Afgelopen week was Douwe Bob in het nieuws vanwege een uit de hand gelopen ruzie op straat met jongeren. Er is daardoor nu paniek ontstaan in Abcoude, ook de woonplaats van Eva Jinek. Er zou meer aan de hand zijn, namelijk een 'straatbende' die actief is.

Paniek in de woonplaats Eva Jinek

Na het incident met Douwe Bob afgelopen weekend is er paniek ontstaan in Abcoude, ook de woonplaats van Eva Jinek. Volgens RTL Boulevard zou er zogeheten straatbende actief zijn: "Mensen durven niets te zeggen over die jongens".

Inwoners van Abcoude zijn bang voor de straatbendes

Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard dat er veel angst heerst in de wijk:" Er waren mensen die vandaag aan onze eigen Aran eigenlijk niet wilden vertellen wat ze van die jongens vinden” vertelt Rob in de uitzending. Ze zouden bang zijn dat die jongens vervolgens iets vervelends zouden doen "Dan komen die jongens bij ons iets vervelends door de brievenbus gooien. Dat zegt wel wat over deze figuren".

Douwe Bob betrokken bij heftig incident

Afgelopen weekend zou Douwe een klap hebben uitgedeeld en kondigde meteen aan dat hij wil werken aan zijn alcoholverslaving. Zijn manager vertelde: “Hij had een opstootje met wat jongeren met scooters. Er zijn wat lelijke dingen gezegd, toen heeft Douwe Bob een tik op een helm gegeven.” Ook vertelt zijn manager dat Douwe veel spijt heeft en het incident betreurt. Het juicekanaal RealityFBI verspreidde de beelden waarop te zien dat er een gevecht plaatsvindt.

Bekijk hier de beelden

vignet evaj 4
Bron: Instagram, DenD, Beeld: YT