screenshot 16 8 2023 16 45 06

Anna Nooshin zwanger van Thijs Boermans! Laat buikje zien! (Video)

Algemeenaug 16 2023, 14:37
Anna Nooshin heeft groot nieuws, ze is zwanger van haar eerste kindje. De baby krijgt ze samen met Thijs Boermans, die de vader blijkt te zijn. Anna deelde namelijk een video van haar zwangere buik en tagde de vader.

Anna Nooshin zwanger

Ze onthulde de zwangerschap in een post, en tagde daarbij ook Thijs in het bericht. Ze schrijft erbij: “Lieve allemaal, ik ben onwijs dankbaar en blij om dit te delen. Ik heb voor nu de comments even uitgezet omdat ik anders te overweldigend en emo word (the hormones are very real).
Ze gaat verder met "Ik wil proberen zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen. Alvast een mega dank voor iedereen die altijd zo lief en supportive is geweest. Love you guys”.

Thijs Boermans

Anna en Thijs zijn blijkbaar al een jaar aan het daten. De acteur is bekend van onder andere zijn rol in GTST en deelname aan Expeditie Robinson. Anna onthulde onlangs over de relatie: „Ik ben heel blij. Ik denk dat het een hele gezonde balans is tussen je eigen ding doen, elkaar de ruimte geven en ook heel veel praten. Wat ik ook niet zo goed ken en heb moeten leren, maar waar ik wel blij van word.”

Bekijk hier de video en post

screenshot 16 8 2023 16 39 23
Via IG Anna Nooshin, Kijk