nikkie3

Nikkie Plessen toont nieuwe outfit maar volgers gaat het iets té ver "Wat ordinair!" (Beeld)

Algemeenfeb 01, 11:55
Nikkie Plessen heeft een nieuwe video geplaatst waarin ze een nieuwe outfit toont. Er is een nieuwe mode trend, namelijk de onderbroeken trend bij de vrouwen. En ook Nikkie doet mee met de trend en haar volgers kraken haar volledig af.

Trend

Misschien heb je het al wel voorbij zien komen. Influencers en celebrity's die de deur uit gaan in een onderbroek. Ja, je leest het goed. In een onderbroek. Het is de nieuwste modetrend en je zag het misschien al eerder voorbij komen in de Fashion Week. De modetrend is nu ook in Nederland aangekomen, en wel bij Nikkie.

Nikkie in onderbroek

In een uitzending van RTL Boulevard kwam deze trend ook ter sprake en Nikkie was erbij als deskundige. Bij thuiskomst heeft ze gedacht, laat ik deze onderbroeken trend ook eens proberen en plaatste het dus op haar Instagram. "We komen net terug van RTL Boulevard en waar hadden we het over? Over de onderbroek die weer helemaal hot and happening is", vertelt Nikkie in het filmpje waarin ze haar outfit showt. ,"Dus ik probeerde ook een beetje mee te doen met deze Hailey Bieber trend."

Negatief

Nikki vraagt haar volgers dan ook wat ze ervan vinden, en dat had ze misschien beter niet kunnen doen. "En wat vind jij van de 'onderbroeken' trend?", schrijft ze bij de video. Uit de reacties van volgers blijken ze het helemaal niks te vinden. Beter gezegd: ze kreeg nog nooit zoveel negatieve reacties onder een post.

"Echt ordinair"

"Vreselijk. Veel te kort en het staat niet netjes. Maar ieder z’n ding", reageert een volger. Velen vinden de outfit dan ook ordinair. "Ordinair. Leuk voor meiden van 18 jaar, maar niet voor ouderen", schrijft iemand in de comments. En een andere: "Al kun je het hebben vind ik het niet mooi. Echt ordinair… sorry."
Een volger merkt het op dat Nikkie altijd weinig aan heeft. "Heb jij het nooit koud? Ik zit met mijn geiten wollen sokken en joggingpak aan op de bank."
Bron: Instagram Nikkie Plessen