moniqueandre scaled 1

André en Monique op matje geroepen door rechter "mogelijk gevangenisstraf"?!

Algemeenapr 15 2023, 11:40
André en Monique moeten voor de rechter verschijnen volgens Yvonne Coldeweijer. Vorig jaar in april namen de ouders namelijk hun kleine mini Dre mee naar Amerika, terwijl hij eigenlijk leerplichtig was. Ze deden dit zonder expliciete toestemming van de school. Dat betekent dat het wordt gezien als verzuim.

André en Monique

Sinds een tijdje is het tumultueuze aan-uit-knipperlicht-gedoe tussen de ouders van mini Dre gelukkig gestopt op groen. Het stel is weer helemaal bij elkaar en dat mag iedereen dan ook weten. We hopen natuurlijk dat dit ook zo blijft, want vorig jaar april waren ze ook samen, maar dat ging destijds fout. Ze namen toendertijd wel mini Dre mee op rondreis door Amerika. Een volger bekritiseerde ze destijds al voor het verzuim. Monique stelde dat ze gebruik maakten van een speciale regeling voor ouders die ondernemen.

Verzuim André en Monique

Volgens Yvonne was hier echter helemaal geen sprake van het gebruik van die regeling. Andre was destijds namelijk in herstel en Monique hoeft zich niet te houden aan specifieke seizoenen wat betreft vakantie. Coldeweijer beweert dat de school niet gediend was van het feit dat ze mini Dre van school haalden. De leerplichtambtenaar werd ingeschakeld en nu moeten ze verantwoording afleggen.

Aantekening strafblad

Het is heel onwaarschijnlijk dat er meer dan een geldboete krijgt voor het overtreden van de leerplichtregels. Wel zou hij (heel) misschien een aantekening op zijn strafblad kunnen krijgen. Bovendien is er wel kans dat dit gevolgen zal hebben voor eventuele reizen naar Amerika die ze zouden willen maken.

Bekijk hier de beelden:

andre monique zoontje 1024x569
Bron: Instagram