screenshot 23 6 2023 19 17 02

Cardi B krijgt ruzie met stiefzoon van Titan duikboot miljonair! "Je bent triest en gek!"

Algemeenapr 10 2023, 17:28
Cardi B, de internationale superster, kreeg ruzie met de stiefzoon van een van de miljardairs die aan boord van de Titanic duikboot overleed. Ze sprak zich kritisch uit over een bericht dat hij op social media zette. Hierin zei hij dat hij op een concert was. Dit deed hij terwijl zijn stiefvader op dat moment nog vermist was. De kans was toen groot dat hij het niet zou overleven.

Cardi B haalt uit

Brian Szasz, is de stiefzoon van een van de inzittenden van de Titan. Dat was de duikboot die zijn passagiers een kijkje zou geven bij de gezonken Titanic. De duikboot raakte vermist en terwijl de zuurstof aan boord opraakte, ging de stiefzoon van Hamish naar een concert van de band Blink -182. "Het is misschien onsmakelijk om hier te zijn, maar mijn familie zou willen dat ik bij de Blink-182-show ben, omdat het mijn favoriete band is en muziek me helpt in moeilijke tijden". Dit zei hij bij een foto waarop je hem breed ziet lachen. Ondertussen is de post verwijderd.

Liever arm en geliefd

Cardi B vindt dit absoluut belachelijk : "Mensen zeggen: 'Wat moet hij doen? Thuis verdrietig zitten zijn? Moet hij hem zelf gaan zoeken?' Ja. Je hoort verdrietig thuis te zitten. Je zou om hem moeten huilen. Het is de bedoeling dat je naast de telefoon zit te wachten op updates. Is het niet verdrietig dat je een miljardair bent en dat niemand iets om je geeft? Je bent vermist en je stiefzoon gaat naar een concert. Ik ben liever arm en geliefd."

Stiefzoon slaat terug naar Cardi B

De stiefzoon slaat terug en noemt Cardi B een "ordinaire bekendheid" die "meelift op het nieuws over zijn familie." "Ik ging naar een Blink-182-concert om ermee om te gaan in plaats van thuis te zitten en naar het nieuws te kijken. Schaam je Cardi, krijg wat klasse!", zegt hij.
Zoals gewoonlijk is het grappigste van het hele verhaal wat mensen reageren onder haar tweet...

Bekijk hier de beelden:

screenshot 23 6 2023 19 03 37
screenshot 23 6 2023 19 03 57
Bron: Twitter
"}])