1

Hélène Hendriks is openhartig over leeftijdsverschil met 65-jarige vriend! (Beeld)

Entertainmentmei 14, 18:51
Hélène Hendriks heeft een lange tijd niks laten weten over haar vriend. De roddelkanalen hebben ontdekt wie haar vriend is en nu kan ze er niet meer omheen. Ze reageert nu voor het eerst op alle geruchten.

Relatie Hélène Hendriks 

De presentatrice heeft een relatie met de 65-jarige Frans Vinju. De identiteit van haar vriend werd ontdekt door het roddelkanaal, RealityFBI. Ze reageert in het weekblad Weekend: "Wat ik zo grappig vond, is dat die foto zogenaamd recent was. Maar die was van elf jaar geleden."
Ze vindt het niet erg dat heel Nederland nu weet dat ze een relatie heeft: "Het geeft ook niet dat het nu bekend is, daar doe ik niet moeilijk over, want het was echt geen groot geheim. Echt niet.”

Leeftijdsverschil

Er gingen geruchten dat ze het geheim heeft gehouden vanwege het leeftijdsverschil, aangezien hij 22 jaar ouder is. Volgens Hélène is dit niet het geval: "Nee, want dan was ik al van hem af gegaan, toch? Als je iemand thuis hebt die niet in de schijnwerpers wil, moet je dat respecteren. Vandaar dat ik er nooit iets over zeg en er nooit iets over plaats op Instagram.”

Hélène Hendriks gespot met vriend

Onlangs zijn er beelden gedeeld van Hélene samen met haar vriend. Ze werden namelijk gespot door de fotografen van Privé. "Ze genoten samen van de eerste zonnestralen op het terras van Café Moeke op de Bredase Ginnekenmarkt” zo staat er bij de foto's. "Op pagina acht en negen zijn ze te zien, Heel boeiend zijn de foto’s niet: we zien Hélène in een zwarte legging, een zwart sportief jack en een zwarte pet op zitten, met haar handpalm onder haar kin." zo vat Mediacourant het samen. Het gaat om de 22 jaar oudere Frans Vinju, Hélène zou volgens geruchten die onlangs verschenen gaan trouwen met haar vriend in het diepste geheim. “Hij zit in de hockeywereld in Breda. Ze zijn niet getrouwd, maar hebben wel een samenlevingscontract.” zo meldt Evert Santegoeds van Privé.
Hieronder beelden van Frans en Hélène
Bron: Instagram, RealityFBI, Weekend, DenD