monica 2

Initieme beelden Monica Geuze en nieuwe vriend gelekt! (Beeld)

Entertainmentmrt 01, 19:36
Monica Geuze onthulde vandaag officieel dat ze een nieuwe vriend heeft. De presentatrice/influencer maakte het bekend in de nieuwste aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels, die ze samen met goede vriend en collega Kaj Gorgels maakt. Nu zijn er de eerste beelden van de twee samen online verschenen.

Monica en nieuwe vriend

"Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt", zegt Geuze. "Ik ben heel blij en dat is het." Om wie het gaat, wil de presentatrice niet zeggen. Volgens Gorgels heeft Geuze nog niet heel lang een nieuwe relatie. "Toen je me appte was het zo'n anderhalve week geleden, dus het is nog zo pril als de neten", zegt hij.

Eerste beelden

De eerste foto van het verliefde stel is nu hier en komt van spionnen van realityfbi. Monica is knuffelend te zien boven haar Rimowa-koffer met Birkin-tas naast Ex Ajax profvoetballer James Lawrence. James Lawrence is een 31-jarige speler uit Wales en ook international: hij speelde namelijk elf keer voor de nationale ploeg van Wales. Lawrence speelt momenteel bij 1. FC Nürnberg in Duitsland. Maar speelde ook voor Ajax, Sparta, RKC, Anderlecht in België en FC St Pauli in Duitsland.

James Lawrence

Eind vorig jaar zei de presentatrice al open te staan voor een nieuwe liefde. "Het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven", zei ze toen over haar mogelijke nieuwe relatie. Geuze was eerder samen met onder anderen voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Het stel maakte eind 2019 bekend uit elkaar te gaan.

Bekijk hier de eerste beelden: