nieuw formaat 1

Jake Paul wil met Jutta Leerdam trouwen en gezin stichten! Deelt persoonlijke boodschap (Beeld)

Entertainmentapr 13, 12:41
Jake Paul en Jutta zijn inmiddels al een jaar lang een stel. Jake heeft een oprecht gedicht gedeeld op zijn sociale media. Hiermee laat hij een hele andere kant van zichzelf zien. Hij schrijft onder andere dat hij wil trouwen met de schaatskoningin.

Trouwen en baby's met Jutta Leerdam

Het gedicht van Jake is inmiddels al meer dan 370.000 keer geliket. Jake schrijft dat hij al sinds de eerste dag verliefd is op Jutta: "Ik ben al verliefd sinds de eerste dag. Maar de herinneringen en het verhaal zijn net begonnen. Ik wil alleen maar dat je weet dat ik heb gewonnen."
Hij heeft ook een bijnaam voor Jutta, namelijk: "Crazy little Dutchie."
Paul laat zijn liefde heel duidelijk blijken voor Leerdam: "Hoe kan ik zoveel geluk hebben. Mijn lieve bijtje, mijn lieve schatje. Jij laat mijn regenachtige dagen aanvoelen als zonnig. Ik hou van elk moment met jou. Ook gewoon zitten in stilte. Als jij er maar bent, komt het goed met mij. Ik word elke dag verliefder op jou."
Vervolgens schrijft hij dat hij baby's wil met Jutta: "Op een dag maak ik jou een Paul. Wat baby’s erbij, die zullen leren kruipen."
Hij in het gedicht ook duidelijk weten waar hun prioriteiten momenteel liggen: "Voor nu ga jij het goud winnen. En voor je het weet heb ik een kampioenschapsriem vast. Kampioen één, kampioen twee. Onze grote doelen zullen waarheid worden. We zullen dansen, feesten en ‘ik hou van je’ schreeuwen. Het beste verhaal van een sportkoppel."
Jutta reageert als volgt op het bericht van haar vriend: "Ik houd zoveel van jou."

Jutta Leerdam deelt haar killerbody

Onlangs liet Jutta haar killerbody zien. Ze waren namelijk op een welverdiende vakantie. Als topsporter is ze natuurlijk altijd in topvorm en zo nu en dan deelt ze met de rest van Nederland hoe afgetraind ze is. Ze heeft nu weer een paar foto's gedeeld op haar Instagram. Op de foto's is onder andere haar afgetrainde lichaam te zien en haar luxe levensstijl.
Er werd volop gereageerd op de nieuwe pikante foto's van Jutta. Een volger schrijft: "Wilde net een chocolade koek pakken… nevermind ? ?". Jake Paul reageert ook: "Mijn kleine meid" en een ander volger vindt haar achterwerk erg interessant: "Zelfs van veraf ziet haar achterwerk er elite uit."Er is ook kritiek op de schaatser: "Compleet aandachtsgeil" maar overal zijn er positieve geluiden: "The love spat er af. Gun ik je zo bikkel❤️❤️" "Ik wil ook dat achterwerk."
Bekijk hier het gedicht van Jake Paul
schermafbeelding 2024 04 13 om 133323
schermafbeelding 2024 04 13 om 132901
schermafbeelding 2024 04 13 om 132907
screenshot 25 03 2024 17 35 24
screenshot 25 03 2024 17 40 24 735x1024
Bron: Instagram, AD