Jongetje steelt moeders telefoon en doet enorme McDonald's-bestelling!

Entertainmentnov 28 2020, 13:12
Toen de moeder van dit Braziliaanse jongetje even niet oplette, greep hij zijn kans; hij bestelde voor 63 euro (400 Braziliaanse real) bij McDonald's. Zijn moeder maakte een foto van haar zoontje en zijn enorme bestelling, waaronder zes happy meals en 10 milkshake's, en ging viral.
Moeder Raissa Wanderley plaatste dinsdag een foto van het jongetje en een tafel vol fast food op Instagram. Volgens Raissa bestond zijn bestelling uit zes burgermenu's, zes happy meals, acht extra speeltjes, twee 12-stukken porties kipnuggets, patat met bacon en cheddar, 10 milkshakes, twee aardbeien sundaes, twee appeltaarten, twee McFlurrys, acht flesjes water (nog een gezonde keuze ook), een fruitdrankje en twee extra sausjes.

Niet de eerste keer

Bij de foto schreef Raissa: 'Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Ik zou mijn iFood kaart meenemen, maar ik liet hem liggen voor later en dit gebeurde er. Ik moest lachen, huilen en toen ben ik gaan zitten om te eten en een milkshake te drinken en te proosten op 'fast food Maandag'. Ongelofelijk mensen!
Blijkbaar zou Raissa's zoon zelfs geklaagd hebben dat hij geen gouden minion bij zijn eten kreeg...

Bekijk de gigantische bestelling op onderstaande foto:

Bron: Instagram, UniLad

Lees ook: