Lil Kleine smijt borden kapot in restaurant in Dubai! 'Was afwassen of betalen' (Beelden)

Entertainmentdec 24 2020, 11:03
Dat Lil Kleine flink wat geld heeft is geen geheim. De rapper showt maar al te graag zijn gigantische horlogecollectie en hijst zijn zoontje in de duurste merkkleding. Of hij gaat even met zijn privéjet naar Dubai, zoals nu. Fijn dat hij niet op de centjes hoeft te letten natuurlijk, maar om nou borden kapot te smijten in een restaurant...?
Op onderstaande video is te zien hoe Lil Kleine behoorlijk tekeer gaat in een restaurant in Dubai, waar de rapper op vakantie is. Met een grote grijns pakt hij schone borden van een grote stapel en smijt ze vervolgens één voor één kapot op de grond. Ook een van zijn vrienden doet gezellig mee.

Negatieve reacties

'Het was afwassen of betalen' , schrijf Kleine bij de video. En daar krijgt hij nogal wat negatieve reacties op. 'Wat triest... Eikel' , reageert iemand. Een ander zegt: ' Pfff.. Slaat weer nergens op dit.' En nog iemand vindt: 'Goh wat stoer dit, laag niveau zeg.'

Traditie

Volgens anderen is het kapot gooien van borden echter toegestaan in het restaurant. 'Mensen die niet snappen dat dit toegestaan is in dit restaurant' , reageert iemand. En een ander denkt dat het 'hoogstwaarschijnlijk traditie is' .

Traditie of niet? Bekijk onderstaande beelden en oordeel zelf:

Bron: Instagram

Lees ook:

"}])