maankarel2

Maan en Karel reageren op geruchten dat ze uit elkaar zouden zijn (Beeld)

Entertainmentapr 24, 10:10
Er waren al wat geruchten dat Maan en Goldband-zanger Karel Gerlach uit elkaar zijn. De twee artiesten zijn nu al een tijdje samen, maar er gingen verhalen rond dat de twee allebei hun eigen pad op gingen. Er was wat onduidelijkheid over de status van hun relatie. Op Instagram reageren beide op een post van Maan.

Ontkennen

Na een hele tijd niet meer actief te zijn geweest op haar social kanalen, plaatste Maan eerder een foto van haarzelf. Ze krijgt veel reacties van haar volgers en veel likes. Maar de comment die eruit springt is die van haar vriend, Karel. Hij reageert met een "❤️" op de foto, waarop Maan weer reageert met: "You & me bby". Hiermee lijken ze dus te ontkennen dat ze uit elkaar zijn.

Maan en Karel

Vorig jaar zomer stonden Maan en Karel samen op de cover van de Nederlandse 'Vogue'. In een interview zei hij toen over haar: "Ze is een lekker ding, dat zag ik echt wel, maar ik begon haar pas leuk te vinden tijdens onze dates", aldus Karel over Maan. En het duurde niet lang voordat Maan ook kriebels kreeg. Ze werd "verliefd op de manier waarop hij naar de wereld kijkt, met die bruine glinsterogen", vertelde ze. "Echt, dit gevoel heb ik nooit eerder voor iemand gehad", vertelde Maan in een interview.

Relatie

Het moment dat er bij twee een vonkje ontstond was in de studio. Tijdens de opnames in de studio ontstond hun hit 'Stiekem', "En wat meer", vertelde Maan bij Frank Dane op 538 in de uitzending. Nadat Maan als surprise act meedeed op Lowlands met Goldband, zijn ze aan het daten geslagen. "Ik ben verliefd", vertelde hij toen tegenover het ANP.

Eerder zorgen

Eerder waren er al wat zorgen om Maan. Zo zou ze volgens juicekanalen burn-out verschijnselen hebben en ging het verder ook niet helemaal goed met haar. Volgens de manager van Maan is er echter helemaal niets aan de hand en heeft ze geen burn-out: "Ze is aan het genieten van een vakantie samen met haar grote liefde Karel. Daarnaast is Maan de afgelopen maanden druk bezig geweest met nieuwe muziek, die dit jaar uit zal komen," aldus haar manager.
Bron: Instagram Maan de Steenwinkel, BSR Agency