ontwerp zonder titel 2022 07 15t114912361

Marco Borsato verbreekt na een half jaar stilte! Zoon Luca maakt zang debuut!

Entertainmentjul 15 2022, 11:50
Marco Borsato heeft zijn mediastilte verbroken. De zanger heeft langer dan een half jaar niets van zich laten horen in de media. Nu heeft zijn zoon Luca echter zijn eigen nummer uitgebracht. En Marco moest dat wel even delen.

Marco Borsato verbreekt mediastilte

Marco Borsato deelde het nummer van zijn zoon op zijn Instagram Story, met een link naar Spotify. Verder deelde de zanger niets. Ook Luca's moeder uitte haar trots: 'Yes!' reageerde zij onder een Instagram bericht van Luca.

Zonder hulp

Met de release van zijn eerste nummer, is Marco's zoon Luca de laatste tijd steeds vaker in het nieuws. Zo heeft hij zich uitgesproken over de doodsbedreigingen en haatcomments die hij krijgt, sinds zijn vader beschuldigd werd van seksueel misbruik van minderjarigen. Dat is ook een van de redenen dat Luca besloot zijn muziek zelf uit te brengen, zonder de hulp van de connecties van zijn vader.
'Waar ik mij zeker bewust van ben dat het hebben van een bekende naam een privilege kan zijn, heb ik de afgelopen jaren ervaren wat de gevolgen zijn wanneer het roer omslaat', schrijft hij in een caption op Instagram.

Bekijk het bericht en beluister Luca's debuut hieronder

screenshot 15 7 2022 14 16 54

Marco's zoon Luca:

Bron: Ditjes & Datjes Beeld: Youtube