McDonald's komt met de ultieme anti-kater uitdeel family-box!

Entertainmentfeb 28 2018, 17:31
McDonald’s heeft af en toe acties om van te watertanden, en deze mag er ook zijn: de Macca’s Mega Sharebox, de ultieme uitdeel doos die jou en drie vrienden redding kan brengen tijdens een brakke zondag.
De Mega Sharebox bevat twee Big Macs, twee Mc Chickens, twee cheeseburgers, vier medium fries, vier keer frisdrank en vier Sundae-ijsjes. Alles wat je nodig hebt om een flinke kater terug zijn hok in te sturen.
Of wanneer je echt flinke honger hebt, kun je natuurlijk ook proberen de hele doos, zo'n 5500 calorieën, in je eentje naar binnen te werken. Deze Nela Zisser laat in ieder geval zien dat het kan:
Hier komt echter het slechte nieuws: de Mega Sharebox is op dit moment alleen nog maar in Nieuw Zeeland te krijgen, wat net even te ver is om even langs de McDrive te rijden. De hele doos kost daar 40 dollar, wat omgerekend zo’n 25 euro is.
We zullen er dus weer op moeten hopen dat de actie in Nieuw-Zeeland zo’n groot succes is, dat Mega Sharebox snel de oversteek naar Europa maakt. Wat ons betreft liever vandaag dan morgen.