monicadanst3

Monica Geuze springt op DJ tafel! Danst en steelt de show! (Beeld)

Entertainmentapr 30, 13:32
Dit jaar was Koningsdag ook weer een groot succes voor heel veel feestvierders en Monica Geuze. Het grootste gedeelte ging uit z'n dak op de feestjes die door het land georganiseerd waren. En ook Monica Geuze ging helemaal los. De influencer gaf een onverwachte performance weg op een festival, en leek het erg naar der zin te hebben volgens de bezoekers.

Monica Geuze

Monica Geuze doet natuurlijk wel vaker boekingen als DJ, ze heeft in het verleden ook al nummers geproduceerd en was DJ bij de optredens van Ronnie Flex. Deze Koningsdag woonde ze een optreden van Royal Kith bij op Kingsland bij. Ze was zelf niet geboekt, maar klom op de DJ-set om de tracks die werden gedraaid, mee te zingen. Daarbij liet ze ook haar dansmoves zien.

Relatie

Eerder werd al bekend dat Monica een nieuwe relatie heeft. Ook al is de relatie nog pril, nemen ze toch nu al de volgende stap in hun relatie. Ze wonen namelijk al samen in het huis van Monica. Het zou voornamelijk om logistieke redenen zijn zo zegt RealityFBI. James zou in Nederland zijn om te herstellen van een blessure die hij heeft opgelopen. "James, die we 5 dagen geleden al samen met Monica op Schiphol zagen lopen toen zij hem ophaalde, verblijft momenteel in Nederland om te herstellen van een blessure. (Hij schijnt hier z'n hersteltrainingen te doen)." zo schrijft het juicekanaal bij een foto van de twee.

Q&A

Pas geleden plaatste Monica een TikTok en doet mee aan de Q&A trend. In deze trend krijg je de keuze tussen een aantal stellingen, en aan de hand daarvan kan je zien op welke BN'er moeder jij het meest lijkt. Op een gegeven moment komt de presentatrice aan bij de vraag: "Met wie mag je dochter niet thuiskomen?" Monica heeft de keuze tussen Noa Lang of haar ex, Jorik. Die keuze is voor haar gauw gemaakt. Ze reageert snel en met een geïrriteerd gezicht dat haar dochter absoluut niet thuis mag komen met de rapper.
Bron: Instagram Monica Geuze