NASA verwacht voor 2025 contact te hebben gelegd met buitenaards LEVEN!

Entertainmentnov 29 2017, 15:48
NASA-wetenschappers zijn ervan overtuigd dat we de komende jaren in contact gaan komen met buitenaards leven.
Ellen Stofan, Chief Scientist bij NASA, meent zelfs dat we binnen 10 jaar vormen van buitenaards leven gaan ontdekken. Ze geeft aan dat we de technologie al hebben en ook al weten waar in het heelal we naar leven moeten zoeken. Volgens Stofan zouden we voor 2025 aliens ontdekt moeten hebben.
Ook voormalig astronaut John Grunsfeld denkt dat we op de juiste weg zitten voor het vinden van E.T. Hij legde onlangs uit hoe wetenschappers tot deze conclusie komen. Volgens hem weten we al dat er zich op Mars organische moleculen bevinden, waaruit leven op aarde gevormd is. Bovendien is er op Europa en Ganymede, Jupiter’s manen, al water gevonden en zijn er al vele planeten ontdekt die leefbare condities hebben voor het mogelijk maken van leven.
De vraag is echter of het wel zo’n goed idee is om contact te maken met buitenaardse wezens. Stephen Hawking bijvoorbeeld is ervan overtuigd dat wanneer we aliens zullen ontmoeten, deze ons zullen koloniseren, vermoorden of als slaven gebruiken laten werken.
Bekijk de video hieronder voor meer: