screenshot 30 03 2023 17 42 31

Neymar verliest één miljoen euro met poker! Schreeuwt het uit!

Entertainmentmrt 20 2023, 17:39
Een live video van voetbal superster Neymar Jr zorgt voor wereldwijde verbazing. Hij zou maar liefst een miljoen euro hebben verloren na een potje poker.

Neymar verliest één miljoen euro

De superster van Paris Saint-Germain is op dit moment geblesseerd aan zijn enkel en moet 4 maanden toekijken na een operatie. Hij had dus tijd om een potje te pokeren online.

Poker

Hij ging online op een pokerplatform en streamde alles live via Twitch. Op een gegeven moment gebeurt het: Neymar barst in tranen uit en schreeuwt het uit. Even later lijkt hij er om te lachen. Hij zou net daarvoor dus één miljoen euro zijn kwijt geraakt.
Neymar verdient echter een bedrag van meer dan 3,5 miljoen euro bruto per maand bij PSG dus of hij zich er zo heel erg druk maakt uiteindelijk: het verlies zal zijn leven niet beïnvloeden verder.

Stunt?

Mensen menen dat dit een marketingstunt zou zijn, een stunt van het pokerplatform zelf. Braziliaanse media: „Het platform zou willen aantonen dat er geen verschil wordt gemaakt tussen de ’gewone’ mens en wereldberoemde sterren. Iedereen kan geld winnen, maar ook verliezen”

Hieronder de emotionele video:

Via Telegraaf, YT