screenshot 20 2 2023 13 37 17

Nicol gevlucht voor de belastingdienst?! "Daarom ze zit in het buitenland"

Entertainmentapr 21 2023, 7:39
Nicol houdt zich graag aan haar eigen regels. Dit keer zou ze op de vlucht zijn voor de belastingdienst. Een betrouwbare bron zou hebben verklaard, dat de realityster in het buiteland is te vinden om deze reden.

In het buitenland

De realityster heeft al enige tijd een webshop waar ze seksspeeltjes en lingerie verkoopt. Sinds kort is ze ook bezig met pikante content op Only Fans. Alleen zou ze hier geen belasting van willen afstaan, laat een bron weten. Op social media laat Nicol zien dat ze aan het genieten is op vakantie. Zo zou ze aan de belastingdienst willen ontkomen.
screenshot 23 03 2023 23 44 59 1024x541

Geen inschrijving

Ze heeft besloten om haar bedrijf niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ze is aan het genieten op Marbella en lijkt ze dan ook niet druk te maken of ze binnen kort, een blauwe envelop van de belastingdienst krijgt.

Pikante content

Na de breuk met Peter Gillis, weet Nicol haar grenzen steeds meer op te zoeken. Eerder genoot ze van haar vakantie met een andere vrouw. De realityster is bezig met pikante content in Spanje. Ze deelden de beelden op haar Snapchat. Die gingen vervolgens viraal op social media.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Roddelpraat