noa lang

Noa Lang brengt rap nummer uit als Rapper Noano: "7K Op Je Feestje" (Volledige track)

Entertainmentsep 15 2023, 8:37
Voetballer Noa Lang heeft laten horen wat hij kan als rapper, onder zijn alias Noano. '7K op je feestje’ heet de track en is nu volledig te beluisteren, hieronder in de video.

Noa Lang = Rapper Noano

Noa werkt samen met artiest en jeugdvriend ‘Antybanty’, die zegt: “Ik en Noa kennen elkaar al bijzonder lang. Ik maak al een tijdje muziek en Noa kwam eens langs in mijn studio. Hij heeft een passie voor rapmuziek en we hebben al lachend iets opgenomen. Eigenlijk hebben we dat liedje heel snel gemaakt zonder veel na te denken. Het begon als een grap, maar het is wat uit de hand gelopen”
De voetballer zelf: “Welk lied ik draai in de kleedkamer als ik de muziek mag bepalen? Mijn eigen liedje. Waarom niet? Zelfpromotie” Over de nieuwe track zegt hij: “Dit wilden jullie toch? Vrijdag om middernacht online”

"7K Op Je Feestje"

Noa rapt o.a. dit in het refrein: “Noano, lastpak voor een reden. Noano op je feestje, Noano zingt vocaal op je feestje. tbs, al mijn jongens zijn vervelend. Noano 7k op je feestje Ja, Noano, op je feestje, Noano 7k op je feestje Noano, op je feestje, Noano 7k op je feestje Hah, feestje, Hah, feestje Hah, TBS al me jongens zijn vervelend Hah, feestje, Hah, feestje Hah, TBS al me jongens zijn vervelend”

Bekijk hier de video

Via YT