De ongeslagen Nieky Holzken verdedigt vanavond zijn Wereldtitel

Entertainmentdec 10 2016, 21:30
Iedereen heeft het vanavond over de wedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, echter is er vanavond ook nog een andere, veel "belangrijker" kickboks wedstrijd. Namelijk onze Helmondse wereldkampioen Nieky Holzken zal zijn Glory-wereldtitel verdedigen in de König-Pilsener-Arena in het Duitse Oberhausen tegen Cédric Doumbé.
De wedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven wordt het "kickboksgevecht van de eeuw" genoemd. Toch mag de Helmondse wereldkampioen Nieky Holzken zich vanavond voorbereiden voor zijn derde wereldtitelgevecht van het jaar, dit keer tegen Fransman Cédric Doumbé.
Door de grote main event is er helaas weinig aandacht voor dit gevecht, want alle ogen zijn gericht op Rico Verhoeven en Badr Hari. De coach van Holzken noemt de wedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven "opgeblazen". Zo vertelt hij: "Wij vechten voor de wereldtitel. Onze wedstrijd is veel belangrijker. Eigenlijk is Badr tegen Rico de bijpartij. Ik ken Badr en ik ken Rico. Maar Badr heeft al drie jaar niet gevochten. Ik vraag me af of ze elkaar überhaupt durven aan te raken." Bron: AD