Onherkenbare Temptation-Megan trakteert volgers op pikante plaatjes!

Entertainmentnov 20 2020, 18:21
Megan Desaever is absoluut geen onzeker meisje meer. Dat blijkt maar weer eens uit de pikante plaatjes die de Temptation-ster deelt op Instagram. Niet alleen showt ze maar al te graag haar lichaam, ze trekt als kers op de taart ook nog even haar topje uit. En daar gaan haar volgers spontaan van watertanden!
Liep Megan eerst als een hondje achter ex Kevin aan, nu is ze een zelfverzekerde dame. En dat laat ze maar wat graag zien! Zo stond de brunette eerder op de de cover van PlayBoy en staat haar Instagram vol met pikante foto's.

Zonder topje

Ook haar nieuwste foto's laten haar volgers weer watertanden. Zo staat de Temptation-ster op de foto zónder topje en showt ze haar lichaam op een balkon.

Enthousiaste reacties

En dat levert haar heel veel enthousiaste reacties op. 'Wauw!! Wat ben je prachtig!' , reageert iemand. Een ander zegt: 'Goedemiddag, lekker hoor!' . En weer iemand schrijft: 'Dit is een lichaam waar je U tegen zegt!' en een ander laat weten: 'Mijn toetsenbord ligt vol met kwijl!'. Misschien iets teveel informatie...?

Bekijk de pikante foto's van Megan hieronder:

Bron: Instagram

Lees ook: