babel1

Oud-Ajacied Ryan Babel heeft transfer naar Amerika te pakken, met opmerkelijke carrière switch (Beeld)

Entertainmentmei 15, 11:21
Voormalig Ajacied Ryan Babel heeft een transfer naar Amerika te pakken. Hij maakt een carrière switch en doet mee aan een tv-show. Babel doet namelijk mee aan een Hollywood dating show. In de show 'Love Undercover', dat op Peacock wordt uitgezonden, gaat hij opzoek naar zijn eigen 'Beyoncé'.

Experiment

In dit experiment weten de dames niet dat het voormalig voetballers of andere bekende mannen zijn. Er doen nog vijf andere (oud-)voetballers mee, zoals Marco Fabian (Eintracht Frankfurt), Jamie O'Hara (Tottenham), en oud-doelman Sebastián Fassi uit Mexico. Lloyd Jones voetbalt als enige nog op dit moment, bij de Engelse club Charlton Athletic. De mannen gebruiken een andere identiteit en hebben 'dagelijkse' banen.
babel3

Datingshow

Achttien vrouwen zullen proberen om de harten te veroveren van deze sportmannen. De show wordt in Los Angeles opgenomen. De mannen zijn uiteraard vrijgezel en op zoek naar een dame om hun verdere leven mee te delen. Babel en de andere mannen zullen uit hun comfortzone stappen terwijl ze op zoek gaan naar liefde in de nieuwe Amerikaanse datingshow.

Ryan Babel

De 37-jarige Babel speelde 133 wedstrijden in twee periodes in de Johan Cruijff ArenA, naast spelers als Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar. Bij Liverpool speelde hij samen met onder andere Steven Gerard en Dirk Kuijt. In Los Angeles gaat hij op zoek naar een specifiek type: "Als ze op Beyoncé lijkt, is ze mijn type!"

Zelfbewust

In een interview met The Athletic zei Babel over Love Undercover: "Het grootste deel van mijn leven heb ik voetbal gespeeld, waarbij je probeert uit te zoeken of iemand die je ontmoet je echt leuk vindt om wie je bent of om wat je doet. Nu was er een kans om daadwerkelijk te zien of je echte verbindingen kon leggen zonder je status, titel en prestaties. Ik ben benieuwd hoe het zal worden ontvangen". Hij gaat verder: "Ik was erg zelfbewust en heel bewust om ervoor te zorgen dat ik mezelf niet per se voor gek zette. Maar tegelijkertijd denk ik dat ik mijn rol heb gespeeld."
De show is al te streamen op Peacock, dus als je een abonnement hebt kun je genieten van nieuwe realityshow. Iedere week komen er nieuwe afleveringen online te staan.
Bron: The Athletic, Instagram Ryan Babel, BSR Agency