1 censored

Pikante beelden gelekt van Gordon's realityserie! (Beeld)

Entertainmentmei 04, 12:12
Gordon krijgt binnenkort een realityserie op SBS 6. Momenteel zijn de opnames bezig. De eerste beelden zijn gelekt en gaan inmiddels viraal.

Pikante beelden Gordon's realityserie gelekt

Op de beelden die zijn gelekt is te zien dat er wordt gefeest. Het zou een feest zijn van een goede vriendin van Gordon. Het feest vond plaatst op een jacht. Op de Instagram story's van Gordon's vriendin is er ook een cameraploeg duidelijk in beeld te zien. De zanger woont inmiddels al een lange tijd in Dubai en dit soort extravagante feesten worden daar dagelijks gevierd.
Op de beelden is te zien dat Gordon het naar zijn zin heeft. Hij lijkt flink los te gaan, steekt af en toe zijn tong uit en proost op de verjaardag van zijn vriendin. De meeste vrouwen op het feest hebben een bikini hebben en lijken helemaal los te gaan op de jacht.

Gordon boos op RTL Boulevard

Onlangs was Gordon aanwezig bij de première van de film 'Yamas' in Utrecht. Op de rode loper wilde RTL-Boulevard verslaggever Aran Bade hem wat vragen stellen, maar daar was Gordon niet van gediend. Gordon: "Niet met mij praten!". Hij heeft een rol in deze film, en was zodoende aanwezig bij de premiere.
"Dag Gordon", begon Aran van RTL Boulevard het gesprek. Gordon: "Jij noemde mij toch labiel op televisie? Niet tegen mij praten". Er ontstond een discussie maar de verslaggever bleef volhouden. Aran vroeg waarom hij niet met hem mocht praten, maar Gordon hield voet bij stuk. "Ik vraag gewoon even hoe de film was," probeerde hij verder te gaan, maar tevergeefs. Gordon: "Jij noemt mij labiel." Waarop Aron antwoord: "Onder andere, we hebben allemaal wat gezegd over je."
Bekijk hier de gelekte beelden van Gordon's realityserie
schermafbeelding 2024 05 04 om 121645
schermafbeelding 2024 05 04 om 121626
schermafbeelding 2024 05 04 om 121652
Bron: Instagram, Loesoe