1

Pikante foto's Ferry Doedens gelekt! "Het was een foutje" (Beeld)

Entertainmentmei 11, 14:19
Acteur Ferry Doedens is al een lange tijd actief op een 18+ website. De pikante foto's die hij deelt op dat platform zijn gelekt op sociale media.

Pikante foto's Ferry Doedens gelekt

Hij zou 'per ongeluk' pikante foto's hebben geplaatst op X. De foto's gaan viraal en hij doet zijn verhaal bij RTL Boulevard: " Het was een foutje." Vervolgens biedt hij zijn excuses aan: "Allereerst natuurlijk sorry voor alle mensen die alles hebben moeten zien en daar niet op zaten te wachten."
Hoe kan het dat de 18+ foto's op X zijn geplaatst? "Dat komt omdat er een miscommunicatie is ontstaan tussen mij en de provider waarmee ik alles upload” vertelt Doedens.
Hij benadrukt dat hij de de foto's meteen heeft verwijderd van X.

Hoeveel verdient Ferry Doedens per maand?

Eerder werd er gespeculeerd over het bedrag dat de acteur zou verdienen met zijn 18+ content. Hij zou zo'n 70.000 euro per maand verdienen. Hij vertelde toen der tijd dat er niets van klopt. Ze gebruikten de verkeerde cijfers om te rekenen, vertelde hij aan De Telegraaf.
Presentator Lex Uiting rekende in de uitzending van RTL Boulevard uit dat met 5.500 leden die allemaal 13 euro per maand betalen, Ferry zeker 70.000 euro per maand zou verdienen.
Bron: Instagram, RTL Boulevard, DenD