Prinses trekt de aandacht tijdens Koningsdag-speech! Twitter gaat stuk!

Entertainmentmrt 27 2020, 13:27
Dit jaar geen Koningsdag maar ‘Woningsdag’; door het coronavirus vieren we Koningsdag, voor het allereerste in geschiedenis, thuis. Jarige Willem Alexander sprak het land toe vanuit Paleis Huis Ten Bosch en geeft aan dat het een unieke Koningsdag zal worden. Toch hebben de meeste kijkers vooral oog voor de prinsessen, blijkt op Twitter. Er wordt hard gelachen om de uitdrukking van prinses Ariane.
Koning Willem Alexander bedankte in zijn toespraak de zorg en benadrukte nog maar is een keer: “Hou vol, op afstand maar samen!” Het wordt volgens hem een unieke Koningsdag: “En dan vooral uniek, omdat ik hoop dat het de allerlaatste Koningsdag thuis van de geschiedenis zal zijn. Probeer er daarom het allerbeste van te maken, zodat u later altijd zich zult herinneren hoe u thuis, en toch samen, deze dag hebt beleefd.”
Op Twitter gaat het vooral om de prinsesjes Ariane en Alexia. Alexia wordt een ‘Femme fatale’ en ‘een beauty’ genoemd. Maar mensen gaan vooral stuk om prinses Ariane, die tijdens de speech een hilarisch verschrikt gezicht trekt.

Bekijk de speech en de comments hieronder:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bron: Twitter, Youtube