screenshot 14 02 2024 15 47 48

Rapper Baas B in First Dates! Niet herkend door date! (Video)

Entertainmentfeb 18, 14:31
In de First Dates BN'ers editie was rapper Baas B één van de bekenden die op zoek gingen naar een nieuwe liefde. De rapper die bekend werd van zijn grote hits met Lange Frans en zijn relatie met actrice Yolanthe Cabau werd door zijn date niet herkend. Dat lijkt hem echter niks uit te maken.

Baas B in First Dates

Baas B aka Bart blijft bescheiden en zegt o.a. dat bekendheid ook mensen kan aantrekken die op succes, aandacht of geld, vallen. „Dat maakt het lastig om iemand te vinden die oprecht is.” De rapper is naast artiest tegenwoordig ook psycholoog.

Niet herkend door date Pauline

Zijn date Pauline heeft zodra ze hem ziet echter geen enkel idee dat ze tegenover een bekende Nederlander zit. Baas B blijft echter bescheiden over zijn rap verleden: „Op een dag dachten ik en een vriend van mij, dat gaan we ook doen. En dat is uitgegroeid tot meer dan een hobby.” Bart meldt er dus niet bij dat hij met Lange Frans een succesvolle rap-carrière had.
Pas helemaal aan het eind van het programma komt Pauline erachter dat ze Baas B tegenover zich had. En zij blijkt de hits van hem ook te kennen. Pauline en Bart blijken daarna nogmaals op date te zijn gegaan na de opnames.

Hieronder de beelden:

first dates vips baas b wordt niet herkend door zijn date

Bekijk hier de video

Via NPO, HvNL