Wat de relatie van Yolanthe Cabeau en Wesley Sneijder fataal werd

Entertainmentmrt 05 2019, 19:20
Een van de grootste showbizzkoppels, Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau Van Kasbergen. Althans dat waren ze, vanmiddag maakten ze bekend te gaan scheiden. Helaas komt er een einde aan sommig geluk.
Een breuk die velen niet aan zagen komen. Maar vanmiddag was het dan toch zo, 'Wes en Yo' maakte bekend te gaan scheiden. Vooral als je de twee een beetje hebt gevold was dit een grote shock. Hoewel ze het ultieme gevoel van geluk uit straalde, moet er ergens toch iets gebarsten zijn.

Meer naast dan met elkaar

Ze leefden de laatste tijd meer naast dan met elkaar. WaarYolanthevaak in Nederland was voor film- of televisieopnames, was Wesley verplicht om 'in de zandbak' te blijven vanwege zijn contract. Maar niet alleen hun carrières maakte het moeilijk. Er zou ook discussie zijn over de eventuele komst van nog een kind.
Hoewel er vele theorieën zijn, zijn er nog geen harde antwoorden over de breuk. Wel laat hun management weten: "Wesley en Yolanthe hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop.’’
Bekijk de video hier onder voor meer informatie over de break-up: