screenshot 22 3 2024 16 49 07

Ronnie Flex haalt uit naar Kees de Koning en Top Notch in Kees Closed Video!

Entertainmentmrt 22 , 15:50
Er was veel om te doen deze week in de Nederlandse entertainment scene: de rant van Ronnie Flex tegen zijn oude label Top Notch. Hij had aangekondigd met een diss track en video 'Kees Closed' te komen, met uithalen naar Kees de Koning en Jiggy Dje, en nu is de veelbesproken video online.

Ronnie Flex - Kees Closed Video

Eerder deze week nam de 31-jarige artiest in Rotterdam de videoclip bij het nummer op. Tientallen fans kwamen daarvoor naar het centrum van de stad om daar met protestborden in de hand te figureren in de video.
Vorige week vrijdag riep Ronnie Flex op tot een protest tegen zijn voormalige platenlabel TopNotch. De artiest vindt dat hij jarenlang financieel is benadeeld door het label. Naar eigen zeggen kreeg hij 8 procent van de opbrengsten van zijn muziek. Hij spande om die reden eerder al een rechtszaak aan tegen het label, maar verloor die. De artiest is in hoger beroep gegaan, maar een datum daarvoor is nog niet bekend.
Met het protest wilde Flex aandacht vragen voor jonge artiesten die contracten tekenen die voor hen onvoordelig kunnen uitpakken. Hij riep hen op om altijd iemand met verstand van zaken mee te nemen naar een contractonderhandeling.

Bekijk hier de video Kees Closed

Via YT
"}])