1

Roxy Dekker wil met rust gelaten worden! "Laat mij aub daten" (Beeld)

Entertainmentmei 04, 11:12
Zangeres Roxy Dekker is momenteel 1 van de populairste zangeressen van Nederland. Ze zou al een tijdje daten met Koen van de hitsensatie, de Bankzitters. Ze laat nu in een interview weten dat ze wat rust wil.

Zangeres Roxy Dekker wil rust

De zangeres heeft momenteel een grote hit en treed overal op. Ze vertelt aan De Telegraaf dat ze het hartstikke gezellig heeft met Koen van de Bankzitters: "Koen van Heest en ik hebben het hartstikke gezellig."
Er gaan al weken geruchten over het stel. Er zijn meerdere beelden en foto's gedeeld van de twee en nu laat Roxy in dit interview meer weten over hun relatie: "Het heeft even geduurd om erachter te komen wat we nou eigenlijk hebben samen”, vertelt ze. Ook vertelt ze waarom ze het niet eerder naar buiten heeft gebracht: “Dat is ook de reden dat we het niet naar buiten hebben gebracht. Ook omdat we dachten: nou en? Laat ons lekker even daten en we zien wel waar het uitkomt.”

Liefdesleven Roxy Dekker

Ze is zich bewust dat veel mensen zich bezighouden met haar liefdesleven: "Zo liepen Koen van Heest en ik eerder deze week de Albert Heijn uit en een meisje stond ons te filmen. We keken haar aan en vroegen: ’Ga je lekker?’ Niet veel later stond dat filmpje op TikTok.”
Er wordt massaal op de TikTok video gereageerd die viraal gaat: "Koen heeft een wilde nacht gehad zo te zien" "ze zijn t zo zat 🤣" en iemand anders schrijft: "Daar sta je dan met je camera." en iemand anders vindt dat ze met rust gelaten moeten worden: "Ze worden nooit met rust gelaten."

Roxy Dekker ontkende relatie eerst

Ze heeft het ook een lange tijd ontekent, bij RTL Boulevard liet ze eerder weten dat er niks speelt tussen de twee: "Het is een leuke jongen, maar ik vind die andere jongens van de Bankzitters ook leuk. Milo is ook leuk, Robbie, Raoul, Matthy, iedereen is leuk” vertelde ze toen.
Onlangs liet Roxy op Koningsdag toch weten dat er daadwerkelijk iets speelt tussen de twee. Ze trad zelf op bij het 538 Koningsdag feest in Breda. Ze plaatste een story op Instagram met een hartje dat voor het het hoofd van Koen stond, dat was een signaal.
Bekijk hier de beelden van Roxy en Koen
@expensive_r6 Koen en roxy dekker gespot op nieuwmarkt!!!.#fyp ♬ origineel geluid - Expensive
Bron: Instagram, Roddelpraat