roy donders1

Roy Donders deed het met vriend van beste vriendin: 'Had hem gedwongen' (Beeld)

Entertainmentmei 21, 12:28
Roy Donders heeft in zijn biografie wat bijzondere onthullingen gedaan. Waar hij tegenwoordig van de vrouwen is, hij heeft namelijk een vriendin Michelle, was dat vroeger wel anders. In zijn biografie vertelt hij een verhaal uit de tijd van zijn realityserie: 'Roy Donders, Stylist van het Zuiden'. En dat zorgt voor behoorlijk wat opschudding.

Avontuur

Vroeger viel Roy op mannen, en ook hetero mannen ontkwamen niet aan zijn verleidingen. In zijn bio vertelt hij een levensverhaal waarin hij terugkijkt op een nachtelijk avontuur met een man. Op zich niet heel bijzonder, wel dat de man de vriend van zijn beste vriendin was.
Tekst gaat verder onder de foto..

"Beetje voelen.."

Sinds zijn vijfde is Roy bevriend met Jowena. Na een ruzie tussen haar en haar vriend zette zij hem op straat. Roy besloot om de man onderdak te bieden. Maar daar bleef het niet bij onthult hij in zijn boek: "Die nacht is er het een en ander tussen ons gebeurd," vertelt Roy. "Een beetje voelen, trekken, zoenen, dat soort dingen."

"Hem gedwongen"

In z'n boek vertelt hij verder: "Toen we de volgende dag wakker werden, zei ik: 'Het is niet echt slim wat we hebben gedaan, dat hadden we beter niet kunnen doen.' Hij reageerde boos. Hij zei dat ik hem gedwongen had. Hij wilde zijn relatie natuurlijk redden." Tussen Roy en Jowena zit het overigens nog steeds goed, ze zijn nog steeds BFF's.

Bio Roy Donders

In de biografie 'Gewoon Royke', over het leven van Roy Donders, wilt hij "de andere kant van de roem laten zien", vertelde hij tegen het ANP. "In dit boek deel ik een kant van mij die ik al mijn hele leven voor mezelf houd."

Boodschap

Wat Royke hoopt, is dat mensen na het lezen van zijn boek de boodschap meekrijgen dat het belangrijk is om aan alles "een positieve slinger" te geven. "Dat doe ik zelf ook altijd. Ik ben ook blij en trots dat ik die eigenschap van mezelf heb. Ik hoop dat anderen het opvalt."
Bron: Instagram Roy Donders, Shownieuws