ruud en fajah

Ruud de Wild tóch samen met Fajah Lourens? "Wraakactie op Olcay" (Beeld)

Entertainmentdec 19 2023, 14:10
Het gaat al een hele tijd rond, dat Ruud de Wild en Fajah Lourens een stel zouden zijn. Zelf hadden ze er al op gereageerd dat het niet waar zou zijn. En dat het om de promotie van haar nieuwe boek ging. Maar, volgens Yvonne Coldeweijer is daar weer totaal niks van waar.

Ruud en Fajah, is het dan een wraak actie?

In het radioprogramma van Ruud de Wild reageerde beide nog stellig dat er niks van waar was. En ook bij Shownieuws zei Fajah dat er niks van waar was: 'Nee, ik heb niks met Ruud'. Maar volgens Yvonne is de vlam dan toch echt overgeslagen tussen beide. ,,Ik hoor dus dat Ruud de Wild en Fajah Hanna Nicole Lourens officieel verkering hebben. Helemaal in love? Of is dit een wraakactie richting Olcay?”, vraagt Coldeweijer zich op haar juicekanaal af. ,,Het is namelijk bizar, maar Ruud is mensen uit zijn omgeving die nog bevriend zijn met Olcay aan het vragen om te kiezen tussen hem en Olcay.”

Grote strijd met ex

Volgens Yvonne is Ruud in een flinke strijd verwikkeld met zijn ex. Als ze niet voor Ruud kiezen verbreekt hij het contact, vervolgt Coldeweijer. ,,Zo verbrak hij recentelijk het contact met zijn manager (en dus die van Olcay) Xenia omdat zij niet wilde kiezen. Waar sláát dat op? Wat heeft deze vrouw jou misdaan?”, schrijft ze.

Fajah verbrak ook relatie

In augustus 2023 verbrak Fajah Lourens haar relatie met 50-jarige ondernemer Patrick. "Het helpt wel om te huilen, het lucht wel op, ondanks dat het superveel pijn doet”, zei de destijds geëmotioneerde Lourens. “Ik heb wel door nu wat mijn patroon is. Ik weet dat deze liefde ook nog een keer op mijn pad moest komen om dit door te hebben.”
lifeofyvonne 1708339652 3306115124371305601 268430363

Bekijk hier de video

Ruud de Wild neemt wraak: 'Dan toch samen met Fajah Lourens?'