shownieuws douwe bob dyantha

Shownieuws presentatrice Dyantha kapt Douwe Bob af! "Ga maar fans bezwangeren!"

Entertainmentokt 22 2023, 10:41
Douwe Bob was gistrenavond in de live-uitzending van Shownieuws maar dat verliep niet helemaal goed. Shownieuws presentatrice Dyantha Brooks kapt hem namelijk abrupt af als het live gesprek minder gezellig wordt.

Douwe Bob

Douwe was in de live uitzending vanwege zijn 10-jarig jubileum. Hij zou na de show verslag doen en de pers te woord staan. Tijdens het reclameblok werd de live verbinding geregeld maar de zanger raakte geïrriteerd omdat hij vijf minuten moest wachten.

Dyantha

Dyantha confronteert hem ermee: “We gingen net met jou even de live-verbinding testen, toen waren we anderhalve minuut te vroeg en toen zei jij: 'Jij mag pas praten als ik nog tien seconden heb. Ben je altijd zo streng en onaardig als je van het podium af komt?"
Douwe zegt: "O nee, ik ben vooral heel onaardig tegen de media, maar tegen fans ben ik heel erg lief. Mijn fans gaan altijd voor. (…) Jullie vragen dat ik vijf minuten hier voor de camera moet staan. In die tussentijd kan ik heel veel mensen blij maken en jullie zijn niet de eerste op mijn lijstje. Dat zijn de mensen die mijn muziek luisteren."

Kapt interview af

Dyantha is er dan helemaal klaar mee en kapt hem af. "Ok Doei!" Ze haalt uit: "Laat hem maar lekker weer fans gaan bezwangeren."

Bekijk hier het moment in de video