Temptation-Megan heeft relatie met 20-jaar oudere stripclubeigenaar

Entertainmentaug 09 2019, 9:13
Sinds haar deelname aan Temptation Island heeft Megan niet stilgezeten. De Vlaamse werd tijdens het programma bruut opzij geschoven door de onbeschofte Kevin, maar heeft haar zelfvertrouwen weer helemaal hervonden. En ze heeft nu ook een nieuwe vriend!
Kevin schilderde Megan nog af als ‘koekerond’ (oliedom) en papte met meerdere verleidsters aan. Tot verdriet van Megan, die als wraak met Joshua het bed in dook. Na het programma werd het wat stil rond Megan, maar sindsdien is ze hard met zichzelf aan de slag gegaan. Na het afvallen van wat kilo's en een borstvergroting en hervonden zelfvertrouwen ziet ze er beter dan uit.
Dit vond blijkbaar ook de 39-jarige stripclubeigenaar Maxence Vanderwilt, inmiddels de nieuwe vriend van Megan. Maxence is geen onbekende in Oostende, zo schrijft HLN . Hij is namelijk uitbater van twee stripclubs en zat in 2017 een gevangenisstraf van zes maanden uit voor inbreuken op de sociale wetgeving.
Leeftijdsverschil of niet, de moeder van Megan egt in ieder geval blij te zijn voor haar dochter. “Pikante beelden op Instagram én een relatie met een stripclub­eigenaar? Ik hoor de mensen er al het hunne van denken”, aldus Vanessa. "Toen ik vernam dat dat bijna twintig jaar is, heb ik wel gedacht: Wat moet zo’n man van ons Megan?"
"Ik moet zeggen: mijn vooroordelen verdwenen als sneeuw voor de zon. Maxence is erg charmant, en zó respectvol naar ons toe. Eigenlijk ben ik blij dat Megan voor hem gevallen is. Liever een oudere man dan weer zo’n gast van begin de twintig die zich elk weekend lazarus drinkt."
“Ik ben zo blij voor mijn dochter, ze heeft eindelijk rust gevonden.”

Dit is Temptation-Megan met haar nieuwe liefde Maxence:

Temptation-Megan