screenshot 9 11 2023 16 28 58

Tim Hofman confronteert reality-ster Hella Huizinga! "Waar zijn die 32.000 euro?" (Video)

Entertainmentnov 09 2023, 15:34
Tim Hofman heeft met BOOS opnieuw een spraakmakende onthulling over een BN'er. Het gaat om een realty ster bekend van Real Housewifes, Hella Huizinga. Ze zou wat geld schuldig zijn aan een koppel dat voor haar heeft gewerkt.

Hieronder het bericht van BOOS en de hele video:

" Hella Huizinga ken je misschien van het realityprogramma the Real Housewives of Amsterdam, of van haar Instagram vol pracht, praal en luxe. Maar Hella doet veel meer: ze is een gerenommeerd partyplanner. Een succesvol zakenvrouw dus, en iemand die veel gevraagd wordt om over haar succes te spreken of te schrijven. Maar niet iedereen is zo te spreken over Hella, en over dat succes valt nog te twisten...
.. Max meldt bijvoorbeeld dat hij met zijn partner, Simone, nog meer dan €30.000 van Hella krijgt voor werk dat (vooral) Simone voor Hella verricht heeft. En als we rondbellen komen we erachter dat er nog veel meer mensen zijn die op geld van Hella wachten. En dat is niet het enige: in stukken is terug te zien dat Hella nogal opvallende uitgaven doet die op de zaak worden gedeclareerd. Denk aan kosten voor een extravagant verjaardagsfeest, torenhoge parkeerkosten, en concertkaartjes. Haar zaak zou in zwaar weer zitten - waarom dan toch deze uitgaven doen? Twee bronnen, naast Max, bevestigen het uitgavenpatroon van Hella. Dus hoe lang moeten mensen nog wachten op hun geld? En waar gaat dit nou mis? "

Bekijk hier Tim Hofman vs Hella Huizinga:

Via