lil ones top notch

Top Notch start platform voor peuters! Met rappers Big2, Josylvio en meer (Video)

Entertainmentapr 15, 17:33
Top Notch komt met Lil Ones, een nieuw muziekplatform voor kinderen van één tot vier jaar. De eerste producties zijn vanaf 15 mei te zien en horen via YouTube en Spotify, heeft het Nederlandse muzieklabel maandag aangekondigd.

Top Notch voor peuters

Het platform start met de serie De Flat, waarin vijf bekende artiesten bestaande kinderliedjes naar hun eigen hand zetten. De deelnemers aan de eerste reeks zijn Kenny B, Bente, Big2, Cheryl Öztürk en Josylvio, allemaal artiesten uit de stal van Top Notch. Het komende jaar zullen er nog meer producties volgen met verschillende artiesten en presentatoren. Daarnaast kunnen kinderen op het platform ook leren zelf beats te maken en ontdekken ze nieuwe talen.

Lil Ones

"Als vader van twee jonge kinderen besef ik heel goed wat de invloed is van wat ze luisteren en kijken", zegt directeur van Top Notch Vincent Patty aka Jiggy Djé. "En zie ik het als een mooie kans voor ons om de jongste kids in onze samenleving op een positieve manier te laten zien en horen hoe mooi diversiteit is."
In de intro video zien we o.a. Big2 alvast previewen wat kinderen kunnen gaan verwachten op het kanaal. En het ziet er zo op het eerste gezicht hilarisch uit.

Bekijk de preview hieronder:

Vorige maand was er wat ophef nadat Ronnie Flex met een actie tegen Top Notch kwam: